Secundar.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe

Despre noi

      Secundar.Ro apartinand societatii SC. Isin Shop S.R.L doreste sa devina unul dintre principalii furnizori pe piata online a unei game diversificata de produse : ceasuri, parfumuri, cosmetice, bijuterii. Suntem o echipa profesionista, tanara, dinamica si dornica de noi provocari. Scopul nostru este acela de a ne deosebii de ceilalti prin oferta de produse si servicii competitive, sperand astfel sa construim un parteneriat de afaceri pe termen lung cu dumneavoastra . Principalul ideal pentru noi este satisfactia clientului.

      Vasta experienta dobandita in comertul online de cativa dintre colegii nostrii pe parcursul anilor ne va ajuta cu siguranta sa ajungem unul dintre principalii jucatori din mediul online in ceea ce priveste comercializarea produselor originale precum ceasuri , parfumuri si bijuterii .

     Dorim sa satisfacem pe deplin cerintele fiecarui client in parte prin punerea la dispozitie a cator mai multe informatii utile si prin rezolvarea pe cale amiabila a oricarei probleme intalnita . Promitem sa respectam cele mai inalte standarde pentru a oferi o alegere potrivita in achizitionarea si utilizarea corecta a oricarui produs comercializat de noi.

    Respectam legislatia in vigoare, toate produsele comercializate de site-ul Secundar.ro sunt noi, originale, contin toate elementele producatorului (cutie, manual, instructiuni, garantie, factura fiscala) si provin numai de la producatori sau distribuitori autorizati. Livrarea se realizeaza prin curierat rapid sau prin posta romana in toata tara . Conform legislatiei in vigoare aveti posibilitatea de returnare a produselor comandate in termen de 10 zile .  

    Suntem inscrisi in registrul operatorilor de prelucrare date cu caracter personal , astfel respectam confidentialitatea datelor dumneavoastra, date pe care le folosim decat pentru procesarea comenzilor, nu le facem niciodata publice. Pentru mai multe detalii studiati Politica noastra de confidentialitate .

Suntem mereu la dispozitia dumneavoastra si va oferim gratuit  consultanta cu privire la alegerea unui produs pentru cadou sau pentru uz personal .


Este timpul tau !

Cu respect ,
Echipa Secundar.ro
0743 473 409 | 0762 363 813
office@secundar.ro