Secundar.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe

Star BT de la Banca Transilvania

      Star BT de la Banca Transilvania in maxim 12 rate cu dobanda 0%.

      Detalii despre Plata prin Star BT de la Banca Transilvania la Secundar.ro  (plati procesate de Mobilpay).

      Secundar.ro va pune la dispozitie plata cu cardul in rate Star BT pentru toate produsele comercializate prin intermediul serviciilor de plata ale Bancii Transilvania, prin Cardul de credit STAR BT, avand pana la 12 rate egale , cu dobanda 0 % . Sistemul de rate este urmatorul : pana in 500 lei 4 rate egale fara dobanda , intre 501 lei si 1000 lei pana la 6 rate egale fara dobanda , intre 1001 lei si 1500 lei pana la 8 rate egale fara dobanda, iar peste 1501 lei 12 rate egale fara dobanda.

      Pentru a plati online cu cardul, se va selecta optiunea de plata "Plata cu cardul online in rate cu 0% dobanda" din procesul de comanda si automat o sa fiti redirectionati catre procesatorul de plati de unde puteti sa selectati numarul de rate. Platile online sunt procesate de catre MobilPay, prin intermediul platformei sale. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

     Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre PayU si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD

     Cum puteti obtine Card Star BT ?
     - Puteti merge la orice sucursala a Bancii Transilvania.

     In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:
     - Numele posesorului de card
     - Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
     - Data expirarii cardului
     - Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)